Ω2

Ω2
Branding, Logo and Identity Design
Illustration

To Ω2 είναι ένα πρότυπο µουσικό εργαστήρι για παιδιά από 1 έως 14 ετών. Τα προγράμματά του ανοιχτά σε νέες ιδέες και πειραµατισµό καθοδηγούν τα παιδιά στα πρώτα τους αναγνωριστικά βήµατα στη µουσική, το θέατρο και τον κινηµατογράφο μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, με στόχο την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία τους.
Το Ω2 µεγάλωσε και µεταφέρεται σε ένα νέο κτίριο που θα χωράει όλες τις νέες ιδέες της οµάδας. Τα σχέδια για το νέο ξεκίνηµα συµπεριέλαβαν το rebranding∙ µια ολοκαίνουρια οπτική ταυτότητα του εργαστηρίου που θα επικοινωνεί με επιτυχία το χαρακτήρα του.
 
H νέα οπτική ταυτότητα ξεκινά από το λογοτύπο, αλλά δεν ορίζεται από αυτό. Το νέο σύµβολο Ω2 είναι μια σύνθεση από κύκλους και ευθείες, φαινομενικά απλή, αλλά με μεγάλη δυναμική που άλλοτε προσφέρεται για παιγνιώδεις εικονογραφήσεις που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους και άλλοτε αποδοµείται και τα νέα δοµικά στοιχεία που προκύπτουν δημιουργούν θέματα  για τους γονείς και τους φίλους του εργαστηρίου. Πρακτικά, η γραμμή ανάμεσα στις δύο αυτές κατευθύνσεις είναι θολή και το σύνολο των εφαρμογών που εκτείνεται έως προϊόντα merchandise είναι ένα οπτικό σύστημα που αντανακλά το περιβάλλον του εργαστηρίου. Όλα φωνάζουν πρωτοπορία, δημιουργία και παιχνίδι!