Επαγγελματικές κάρτες

Business Cards
Business Card Design
Printing Techniques

Συνεχίζω να σχεδιάζω µε χαρά επαγγελµατικές κάρτες, όταν µου το ζητούν πολύ ξεχωριστοί άνθρωποι που συναντώ. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το πάθος για τη δουλειά τους και η ιδιαίτερη σχέση τους με αυτήν.

Αυτό συνέβη µε την εικαστικό Χρυσούλα Παπαδάκη, τη διευθύντρια χορωδίας Σοφία Γιολδάση και τη δικηγόρο Γιάννα Ανδρονικίδου. Και στις τρεις περιπτώσεις, οι τυπογραφικές τεχνικές ολοκλήρωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην κόκκινη βούλα του sold, τη διάδοση του ήχου από το διαπασών και την υπογραφή της δικηγόρου.

H Robotixlab δηµιουργεί καινοτόµες εφαρµογές robotics για µουσεία και εκπαιδευτικούς οργανισµούς. Συνδυάζοντας καινοτοµία, design και τεχνολογία, η οµάδα δίνει πνοή σε ιδέες που βασίζονται στον πειραµατισµό και τη µάθηση. Κοπή laser, λαµινάρισµα και χρώµα fluo συνδυάστηκαν για τις επαγγελµατικές κάρτες των ανθρώπων της Robotixlab που τρελαίνονται για µαστορέµατα.

Η Αγιορειτική Εστία είναι ένας πολιτιστικός φορέας με πολύπλευρο έργο που στόχο έχει τη μελέτη, την έρευνα και την προβολή του Αγίου Όρους και του βυζαντινού πολιτισμού. Οι νέες επαγγελµατικές της κάρτες σχεδιάστηκαν με φροντίδα στη λεπτομέρειά τους. Το τριπλό λαµινάρισµα µε εξαιρετικά χαρτιά -το μεσαίο στο χρώµα της ταυτότητας του οργανισµού- αντανακλά το κύρος και τις αξίες του.

Για τη διαιτολόγο Σεβαστή Μεταξά, µια έξυπνη ιδέα συνάντησε την κατάλληλη εκτυπωτική µέθοδο. Το γκοφρέ, σε εξαιρετικό βαµβακερό χαρτί, ζωντάνεψε το φύλλο και ολόκληρη την ιδέα για την επαγγελµατική κάρτα της διαιτολόγου.